onsdag 9 mars 2011

Tack så mycket

Hej

Tack rara för era kommentarer kring inlägget Väntrummet. Det känns bättre nu ikväll. Från och med imorgon är Mikael bredvid mig och det känns som att en stor sten lättat från mitt hjärta, vet att Mikael känner likadant. Snart får vi vår belöning, vår lilla pojke. Det kommer att vara värt alla jobbiga stunder. Han kommer förändra våra liv för alltid.

En favoritbild på oss.

Att vara i din famn är bland det tryggaste jag vet.

3 kommentarer:

  1. Stor kram till dig! Har tänkt mycket på dig och att det "är dags nu".. =) När det än blir så hoppas jag att det går bra och att du kommer att efteråt kommer uppleva din förlossningen som en positiv upplevelse.. även om det blir kämpitgt och aldrig som man tänkt sig!

    Fint att du har så bra stöd i din kille!

    Kramar//sofie

    SvaraRadera
  2. Bf på lördag! :) spännande!

    SvaraRadera
  3. Heej! Ledsen för sent svar, är lite fullt upp som du förstår :) Tänkte bara säga att du absolut inte skrivit något som upprört mig eller så, har bara varit lite klantig att publicera kommentarer då jag får dom på mailen och ibland är jag inte inloggad på bloggen så då har jag tänkt att jag ska göra det sen och sen har jag glömt det! Trodde att kommentarerna ändå la sig på första-sidan tills man publicerat/avböjt dem men ser nu att de läggs i skräppost så fort jag läst dem på mailen utan att publicera direkt. Ska bättra mig på det! Men dina ord har värmt även om jag varit dålig att publicera!

    Usch jag vet hur det känns, väntan är olidlig! Men måste vara guld värt att ha sambon hos sig under dessa dagar iallafall. Och snart är han ju här!! Stort lycka till. Kramar!

    SvaraRadera